Heb ik je nieuwsgierig gemaakt?

Wanneer je meer informatie wilt, neem dan eens vrijblijvend contact met mij op.
Dat kan via telefoon of e-mail. Zo kunnen we samen bespreken waar behoefte ​aan is en kan ik specifieke informatie geven.

Of we maken een afspraak. Een verwijzing is niet nodig.
Meestal kan er een afspraak op korte termijn gemaakt worden.

Je ontvangt voor de eerste afspraak via de mail een intakeformulier en een toestemmingsverklaring die de ouders/verzorgers dienen te ondertekenen. Deze ontvang ik graag voor de eerste afspraak retour.

Je ontvangt na afloop van de coaching van mij een factuur. Deze kan je via een overboeking aan mij betalen.

Als je een afspraak wilt afzeggen of verzetten dan kan dit tot 24 uur voor de geplande afspraak zonder verdere kosten. Als je binnen 24 uur voor de geplande afspraak wilt afzeggen worden de kosten in rekening gebracht.

Heel belangrijk is dat het kind open staat voor de coaching.
Na elke sessie overleggen we samen of een vervolgafspraak wenselijk is of niet.

Tijdens de coaching kan het fijn zijn als de ouder(s) aanwezig is (zijn). Dit is prettig en vertrouwd! En zo ontdekken we samen wat voor zowel het kind als voor de ouder het beste werkt en waar het kind thuis verder mee ondersteund kan worden. Bij pubers vraag ik ook aan het kind zelf wat het prettig vindt.

Mijn praktijk is bij mij aan huis, op onze boerderij aan de Bijlweg 13 te Lelystad.